LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 5% KORTING op alles met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

Uitlaat

30 Item(s)

 • Uitlaat Peugeot Ludix Brom (45 km/h)

  Standaard uitlaat voor Ludix bromfiets (45 km/h) en andere Peugeot scooters met het nieuwe type blok als de New Vivacity 2-takt (45 km/h) en Speedfight 3 (45 km/h). Voordelige uitlaat met een hoge kwaliteit en uiteraard de juiste pasvorm waardoor de uitlaat makkelijk zelf te plaatsen is op de Peugeot Ludix. Laagste prijs!

  Heb je een snor (25km) Ludix? Klik dan hier voor de juiste uitlaat

  € 84,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Snor-cilinder (25 km/h) - Onbegrensd

  A-kwaliteit, standaard uitlaat voor Ludix snorfiets (25 km/h) met de originele snor cilinder. LET OP! Controleer eerst of je nog de originele cilinder hebt. Zie de omschrijving voor meer informatie. Voordelige uitlaat met een hoge kwaliteit en uiteraard de juiste pasvorm waardoor de uitlaat makkelijk zelf te plaatsen is op de Peugeot Ludix. Laagste prijs! Heb je een 45 km (brom) Ludix of een snor Ludix met een brom cilinder? Klik dan hier voor de juiste uitlaat.

  € 84,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix - Giannilli Go (brom)

  Giannelli Go uitlaat voor de Ludix, hoge kwaliteit en geschikt om te gebruiken als vervanging van de originele uitlaat. Geschikt voor de bromfiets uitvoering, 45km, past niet op snor!. Voor de snorfiets hebben we een andere uitlaat.

  € 152,98
 • Uitlaatpakking Peugeot Ludix
  Pakking voor de uitlaat, komt tussen de uitlaatbocht en de cilinder. Koperen pakking, rond uitgevoerd.
  € 1,95
 • Uitlaat Peugeot Ludix Snor-cilinder 25 km/h - Tecno
  Standaard look uitlaat voor Ludix snorfiets (25 km/h) en andere Peugeot scooters met het nieuwe type blok als de New Vivacity 2-takt (25 km/h) en Speedfight 3 (25 km/h). Voordelige uitlaat met een hoge kwaliteit en uiteraard de juiste pasvorm waardoor de uitlaat makkelijk zelf te plaatsen is op de Peugeot Ludix.
  € 82,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Brom 45 km/h - Tecno
  Standaard look uitlaat voor Ludix bromfiets scooters (45 km/h) en andere Peugeot scooters met het nieuwe type blok als de New Vivacity 2-takt (45 km/h) en Speedfight 3 (45 km/h). Voordelige uitlaat met een hoge kwaliteit en uiteraard de juiste pasvorm waardoor de uitlaat makkelijk zelf te plaatsen is op de Peugeot Ludix.
  € 104,98
 • Sito uitlaat Peugeot Ludix AC (brom 45km)

  Uitlaat Sito 714 Peugeot ludix, New Viva, Speedfight-3, Kisbee, 45km/u 2T

  € 96,80
 • Uitlaat Peugeot Ludix Standaard (brom / 45 km/h)

  LET OP! De montage is anders dan alle andere uitlaten, de uitlaat is daardoor wat lastiger te monteren...Voordelige standaard uitlaat voor Ludix bromfiets scooters (45 km/h) en andere Peugeot scooters met het nieuwe type blok als de New Vivacity 2-takt (45 km/h) en Speedfight 3 (45 km/h). Voordelige uitlaat met een hoge kwaliteit en uiteraard de juiste pasvorm waardoor de uitlaat makkelijk zelf te plaatsen is op de Ludix.

  € 64,95
 • Yasuni R Peugeot Ludix - Kevalr
  Yasuni R uitlaat voor Peugeot Ludix scooters. Voorzien van Kevlar demper en top prestaties op 50cc, ook te gebruiken op 70cc cilinders.
  € 240,98
 • Yasuni R Peugeot Ludix - Carbon
  Yasuni R uitlaat voor Peugeot Ludix scooters. Voorzien van Carbon demper en top prestaties op 50cc, ook te gebruiken op 70cc cilinders.
  € 240,98
 • Yasuni R Peugeot Ludix - aluminium
  Yasuni R uitlaat voor Peugeot Ludix scooters. Voorzien van Aluminium demper en top prestaties op 50cc, ook te gebruiken op 70cc cilinders.
  € 205,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Bidalot CS1R Titanium
  Bidalot uitlaat met titanium demper voor Peugeot Ludix. Hoge prestaties met deze uitlaat en een acceptabel geluid, echt race. Ludix uitlaat met titanium demper.
  € 179,98
 • Uitlaatbegrenzer - Uitlaatprop - 30km (21.3x7.1mm)

  Universele uitlaatbegrenzer (uitlaatprop) om scooters en brommers af te voeren of te begrenzen. Afmetingen van de begrenzer: lengte 21,3 mm, diameter 7,1 mm ca 30 km/h (indicatie)

  € 5,98
 • Uitlaatbegrenzer - Uitlaatprop - 52km (23.4x11.2mm)

  Universele uitlaatbegrenzer (uitlaatprop) om scooters en brommers af te voeren of te begrenzen. Afmetingen van de begrenzer: lengte 23.4 mm, diameter 11.2 mm indicatie snelheid 52 km/h

  € 5,98
 • Uitlaatbegrenzer - Uitlaatprop - 50km (20.9x10.4mm)

  Universele uitlaatbegrenzer (uitlaatprop) om scooters en brommers af te voeren of te begrenzen. Afmetingen van de begrenzer: lengte 20.9 mm, diameter 10.4 mm indicatie snelheid 50 km/h

  € 5,98
 • Uitlaatbegrenzer - Uitlaatprop - 55km (19x11.4mm)

  Universele uitlaatbegrenzer (uitlaatprop) om scooters en brommers af te voeren of te begrenzen. Afmetingen van de begrenzer: lengte 19 mm, diameter 11.4 mm indicatie snelheid 55 km/h

  € 5,98
 • Uitlaatbegrenzer - Uitlaatprop - 32km (23.1x7.4mm)

  Universele uitlaatbegrenzer (uitlaatprop) om scooters en brommers af te voeren of te begrenzen. Afmetingen van de begrenzer: lengte 23.1 mm, diameter 7.4 mm indicatie snelheid 32 km/h

  € 5,98
 • Uitlaat Leovince Gp Ludix Ac 7499
  Leovince GP Peugeot Ludix 7499
  € 205,90
 • Uitlaatbegrenzer - Uitlaatprop - 40km (19x11.2mm)
  Universele uitlaatbegrenzer (uitlaatprop) om scooters en brommers af te voeren of te begrenzen. Afmetingen van de begrenzer: lengte 19mm, diameter 11,2mm

  € 5,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Bidalot CS1R Kevlar
  Bidalot uitlaat met kevlar demper voor Peugeot Ludix. Hoge prestaties met deze uitlaat en een acceptabel geluid, echt race. Ludix uitlaat met kevlar demper.
  € 179,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Bidalot CS1R Chroom/Titanium
  Bidalot chroom uitlaat met titanium demper voor Peugeot Ludix. Hoge prestaties met deze uitlaat en een acceptabel geluid, echt race. Ludix chromen uitlaat met titanium demper.
  € 187,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Bidalot CS1R Chroom/Kevlar
  Bidalot chroom uitlaat met kevlar demper voor Peugeot Ludix. Hoge prestaties met deze uitlaat en een acceptabel geluid, echt race. Ludix chromen uitlaat met blauwe demper.
  € 187,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Bidalot CS1R Chroom/blauw
  Bidalot chroom uitlaat voor Peugeot Ludix. Hoge prestaties met deze uitlaat en een acceptabel geluid, echt race. Ludix chromen uitlaat met blauwe demper.
  € 176,98
 • Uitlaat Peugeot Ludix Bidalot CS1R Blauw
  Bidalot uitlaat voor Peugeot Ludix. Hoge prestaties met deze uitlaat en een acceptabel geluid, echt race. Ludix uitlaat met blauwe demper.
  € 160,98
 • tecnigas next-r ce chroom
  Ludix uitlaat van Tecnigas, de next-r voorzien van CE-keuring en daarom mag deze uitlaat op de openbare weg gebruikt worden. kleur: chroom passend op: ludix elegance ludix one ludix snake ludix trend Artikelnummer: 06.09.250RCECR
  € 134,98
 • Leovince uitlaat Peugeot Ludix
  Leovince uitlaat voor Peugeot Ludix, voordelige uitlaat met hoge prestaties. Geschikte uitlaat voor het voordelig opvoeren of sneller maken van de Ludix. Deze uitlaat voor Ludix heeft niet al te veel lawaai en ziet er fraai uit.
  € 142,98
 • Gianelli Reverse Peugeot Ludix (brom 45km/h)
  Ludix uitlaat van Giannelli, type 'reverse'. De Giannelli Reverse is een snelle uitlaat met hoge prestaties, welke past op de Peugeot Ludix. Giannelli 31614E
  € 197,98
 • gianelli rekord
  Ludix uitlaat van Giannelli, type 'rekord'. De Giannelli Rekordis een snelle uitlaat met hoge prestaties, welke past op de Peugeot Ludix. Giannelli 31263RK
  € 146,98
 • Gianelli Next
  Ludix uitlaat van Giannelli, type 'next'. De Giannelli next is een voordelige snelle uitlaat, welke past op de Peugeot Ludix. Giannelli 31621X
  € 88,98
 • Gianelli extra V2
  De Giannelli EXTRA V2 is de opvolger van de succesvolle Giannelli Extra. De handmatig gelaste uitlaat in combinatie met de aluminium, titanium-look, einddemper garanderen een goede prestatie terwijl het geluidsniveau aan de Europese eisen voldoet. De uitlaat is transparant gelakt en voordelig geprijsd.
  € 132,45

Uitlaat Ludix brommer of snorfiets nodig?

Via onze webshop speciaal voor de Ludix vind je gelijk alle onderdelen die je zoekt! Deze pagina is speciaal voor alle ludix uitlaten. Wij verkopen alleen uitlaten voor Ludix! In het online assortiment van onze webshop hebben we verschillende soorten, standaard uitlaten en snelle uitlaten voor als je aan Ludix opvoeren en tuning wil doen. Wanneer je uitlaat lek is kan je Ludix ook minder presteren en maakt hij onnodig kabaal. Een nieuwe uitlaat kan makkelijk zelf op de brommer geplaatst worden. We raden aan ook de uitlaat pakking te vernieuwen bij het plaatsen van een nieuwe uitlaat op je Ludix.

Verschil in Ludix uitlaten

Let op! Er is verschil in de Ludix snor uitlaat en de Ludix brom uitlaat. De hoek van de uitlaatbocht is anders, waardoor een brom uitlaat niet op een snor cilinder past. Let dus op als je een Ludix snorfiets hebt dat je ook een uitlaat voor een 25 km besteld. De keuze aan snor uitlaten voor Ludix is niet zo groot. Wil je dus een ludix snor opvoeren zit je al snel aan een andere cilinder vast zodat de keuze uit een snelle uitlaat groter is. Heb je al een Ludix brom die je op wil voeren dan hoef je je geen zorgen te maken. We hebben hier op deze pagina verschillende uitlaten voor elk budget. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een uitlaat, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Verschil Peugeot Ludix brom en snor

Zoals aangegeven past een Ludix snor uitlaat niet op een brom variant, en andersom past de brom uitlaat niet op een snor cilinder. Maar wat is dan het verschil?
De cilinders zijn net even anders. Zo is de hoek van de aansluiting voor de uitlaat anders, de uitlaat komt er dus onder een andere hoek onder. Daarnaast zit er verschil in de tapeinden / bouten in de cilinder (daar waar de uitlaat op de cilinder komt) deze hebben bij de snor(25 km/h) uitvoering een hart-tot-hart afstand van ca 48mm. Bij de brom (45km/h) uitvoering is dit ca 54mm. Controleer deze maat dus alvorens een uitlaat te bestellen, dit om te voorkomen dat je een niet passende uitlaat ontvangt. Hiermee bespaar je een hoop werk!

Peugeot Ludix opvoeren

Wil je je Ludix opvoeren dan is een andere, snelle uitlaat zeker een uitkomst! Als je alle begrenzers hebt verwijderd. zoals de vario begrenzer en je wil nog sneller dan kom je al gauw uit bij een andere uitlaat. Let wel op, bij het plaatsen van een snelle uitlaat op je Ludix is afstellen nodig, dat wil zeggen, andere (lichtere) rolletjes en een andere sproeier (groter) Ook kan het zijn dat de drukveer even wat strakker moet, maar dit is niet altijd nodig. Voor vragen over het afstellen van je Ludix kun je onze klantenservice natuurlijk altijd bereiken! P.s zoek je een uitlaat voor een andere scooter? Kijk dan even bij Allesvoorscooters.nl