Pakkingen

7 Item(s)

 • Pakkingset Cilinder Ludix AC

  Pakkingset (topset) voor de cilinder van Peugeot Ludix AC. Complete pakkingset voor de standaard cilinder, 50cc. Koppaking, voetpakking en uitlaatpakking. Laagste prijs online en vandaag besteld=morgen in huis (op werkdagen voor 16:00)

  € 3,90
 • Pakkingset Cilinder Ludix LC

  Topset voor de cilinder van Peugeot Ludix LC. Complete pakkingset voor de standaard cilinder, 50cc. Koppaking, voetpakking en uitlaatpakking. Laagste prijs online en vandaag besteld = morgen in huis (op werkdagen voor 16:00)

  € 5,70
 • Pakkingset Compleet Ludix AC

  Pakkingset voor de gehele scooter, Peugeot Ludix AC . Complete pakkingset voor het carter en de cilinder 50cc. Carterpakking, membraanpakking, transmissiepakking Koppaking, voetpakking en uitlaatpakking. Laagste prijs online en vandaag besteld=morgen in huis (op werkdagen vóór 16:00)

  € 10,98
 • Pakkingset Compleet Ludix LC
  Pakkingset voor de gehele scooter, Peugeot Ludix LC. Complete pakkingset voor het blok en de cilinder 50cc. Carterpakking, membraanpakking, transmissiepakking Koppaking, voetpakking en uitlaatpakking.
  € 10,98
 • Uitlaatpakking Peugeot Ludix
  Pakking voor de uitlaat, komt tussen de uitlaatbocht en de cilinder. Koperen pakking, rond uitgevoerd.
  € 1,95
 • Vloeibare pakking siliconen
  Siliconen, hitte bestendige vloeibare pakking, 85 gram. kleur zwart.
  € 6,98
 • Vlotterbak pakking Peugeot Ludix origineel
  Originele o-ring / pakking voor de vlotterbak van de carburateur. Met pakking voor de gasschuif-deksel
  € 3,98

Pakkingen en pakkingsets voor Peugeot Ludix, in deze categorie vind je alle pakkingen passend op Ludix.
Bij het reviseren of onderhouden van de Ludix is het nodig nieuwe pakkingen te plaatsen. Pakkingen worden op verschillende plaatsen in het motorblok gebruikt.
Bij de cilinder wordt een koppakking, voetpakking en uitlaatpakking gebruikt. Pakkingen voor watergekoelde Ludix scooters zijn anders dan pakkingen voor Luchtgekoelde Ludix scooters. De uitlaatpakking en voetpakking zijn altijd hetzelfde, het verschil zit in de koppakking, ook wel topset genoemd.
De voetpakking zorgt voor afdichting tussen het motorblok en de cilinder. De koppakking zorgt voor afdichting van de cilinderkop op de cilinder, bij een lekke koppakkig kan er koelvloeistof in de cilinder terrecht komen. Uiteraard kan dit alleen gebeuren bij waterkoeling. Wanneer je een grote onderhoudsbeurt doet bij de Peugeot Ludix, waarbij ook de krukaslagers worden vervangen, dient ook de pakking tussen de carters, de carterpakking, vervangen te worden. We hebben complete pakkingsets voor de gehele Ludix, maar ook losse pakkingen voor bijvoorbeeld alleen de cilinder.