Carburateur

13 Item(s)

Ludix carburateur nodig?

Bij Peugeotludix.nl zit je goed! Wij hebben carburateurs in verschillende maten voor alle Ludix brommers en snorfietsen. Zo hebben we bijvoorbeeld Ludix Snake carburateurs, Ludix One carburateurs en carburateurs voor Ludix Elegance en uiteraard alle andere Ludix brommers. Via onze online Ludix shop koop je de juiste carburateur voor jou Peugeot scooter. De carburateur is, net als de cilinder en uitlaat een belangrijk onderdeel als het gaat om trekkracht en snelheid van de Ludix.

Peugeot Ludix opvoeren

Ludix opvoeren en er is al een andere cilinder en uitlaat op de Ludix geplaatst dan is de carburateur zeker aan de beurt. Ook als je een 70cc op je Ludix hebt dan is het een echte aanrader een grotere carburateur te plaatsen. Peugeotludix.nl levert een uitstekende service en is in staat een Ludix carburateur bij jou thuis te leveren in slechts enkele dagen. Bij het plaatsen van een andere carburateur is het wel aan te raden opnieuw af te stellen, dat wil zeggen een grotere sproeier in de meeste gevallen, en uiteraard moet het stationaire toerental goed afgesteld worden. De originele carburateur van een Ludix is erg duur, wij raden dan ook altijd de Dellorto carburateur aan. Top kwaliteit tegen een prima prijs.

Levertijd van een carburateur voor je Ludix

Omdat wij de meeste Ludix onderdelen op voorraad hebben kunnen we een snelle levertijd waarborgen, dit geld dan ook voor een carburateur. Wil je bij ons een carburateur voor je Ludix kopen of zoek je andere Ludix onderdelen? Neem dan contact op met onze klantenservice per telefoon of e-mail, wij helpen je graag.