Krukas

9 Item(s)

 • Lagerset Peugeot Ludix - Standaard
  Voordelige revisie set voor het reviseren van het motorblok van de Ludix. Compleet geleverd, krukaslagers en keerringen.
  € 14,98
 • Krukas 'Race' Top Racing
  Race krukas voor Peugeot Ludix, deze krukas is versterkt en kan hogere toerentallen aan dan de standaard krukas. Een must bij een 70cc cilinder.
  € 129,98
 • Krukas Motoforce Racing evolution
  Race krukas van Motoforce voor Peugeot Ludix, versterkte krukas en kan hogere toerentallen aan dan de standaard krukas. Een must bij een 70cc cilinder.
  € 127,98
 • Krukas 'Standaard' Top Racing
  Standaard krukas van Motoforce voor Peugeot Ludix, versterkte krukas welke geschikt is om te gebruiken als vervanging van de originele krukas.
  € 109,98
 • Standaard krukas Peugeot Ludix
  Standaard krukas van hoge kwaliteit voor Peugeot Ludix, versterkte krukas welke geschikt is om te gebruiken als vervanging van de originele krukas.
  € 73,98
 • Krukas Keerringen Ludix
  Krukas keerringen voor Peugeot Ludix, alle uitvoeringen.
  € 3,98
 • Krukas Peugeot Ludix - Standaard
  Vervangings krukas van hoge kwaliteit voor Peugeot Ludix, geschikt om te gebruiken als vervanging van de originele krukas. Hoge prijs-kwaliteit verhouding
  € 68,95
 • Krukasmoer Peugeot Ludix - M10 x 1,25
  Krukasmoer Ludix M10 x 1,25
  € 1,98
 • Naaldlager Peugeot Ludix (12x16x16)
  12x16x16 naaldlager Ludix, alle uitvoeringen.
  € 4,98

Krukas voor Peugeot Ludix scooter nodig?

Bij ons zit je goed! Wij hebben verschillende krukassen voor de Ludix snor en brom. De krukas zorgt voor het overbrengen van de kracht van de zuiger naar de overbrenging (vario) Een standaard krukas wordt meestal gebruikt als vervanging van de originele krukas. Is je huidige krukas kapot, koop dan hier goedkoop een vervangings- krukas voor een fractie van de prijs van een originele Peugeot krukas. Wil je de Ludix opvoeren dan is het aan te raden een sterkere (race) krukas te kopen. Een racekrukas kan tegen hogere toerentallen en is over het algemeen wat sterker.


Krukas Ludix vervangen

Bij het vervangen van de krukas bij Peugeot Ludix wordt aangeraden ook nieuwe krukaslagers en keerringen te plaatsen.
Let bij het plaatsen van de krukas goed op de schoonheid, zorg dat er geen vuil in het blok zit.

Sterkere race krukas voor Peugeot Ludix

Een snelle krukas, ook wel race krukas genoemd voor Ludix, is een aanrader bij het opvoeren van Ludix. Helemaal bij een 70cc cilinder is een versterkte krukas een must, een standaard krukas is niet bestand tegen hoge toerentallen/krachten. Meer vragen over krukassen voor Peugeot Ludix? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.