LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 5% KORTING op alles met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

Luchtfilter

5 Item(s)

 • Luchtfilterelement Peugeot Ludix.
  Standaard filterelement voor Peugeot Ludix, alle uitvoeringen met imitatie luchtfilter (het element van het originele luchtfilter is niet te vervangen!)
  € 3,98
 • Luchtfilter Compleet Peugeot Ludix.
  Complete luchtfilterkast met filter element voor Peugeot Ludix, alle uitvoeringen, kleur zwart. Deze luchtfilterbox heeft het originele model, maar is open te maken zodat je in de toekomst het filterelement apart kan vervangen in plaats van het hele filterhuis.
  € 23,98
 • Luchtfilter Compleet Peugeot Ludix Chroom
  Complete luchtfilterkast met filter element voor Peugeot Ludix, alle uitvoeringen, kleur chroom.
  € 36,98
 • Luchtfilter Compleet Peugeot Ludix Transparant
  Transparante luchtfilterkast met filterelement voor Peugeot Ludix, alle uitvoeringen, doorzichtig.
  € 34,98
 • Powerfilter Peugeot Ludix (35mm)
  Universele powerfilter voor o.a. Peugeot Ludix scooters. Voorzien van een 35mm aansluiting, deze past op 17,5mm carburateurs en op standaard carburateurs.
  € 6,98

Luchtfilter Peugeot Ludix nodig?

Hier zit je goed! Via onze Ludix onderdelen webshop koop je goedkoop een luchtfilter voor Ludix scooters, brom en snor, altijd belangrijk te zorgen voor verse lucht voor je Ludix scooter. Het luchtfilter zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht in de carburateur komt. Als er vocht in de carburateur of in het luchtfilter zit kan het zijn dat de Ludix niet wil starten. Zorg voor een schone carburateur en schone lucht. Het originele luchtfilterhuis van Ludix is voorzien van een luchtfilter element welke niet los vervangen kan worden. We hebben daarom voordelige luchtfilters, luchtfilter-huizen voor Ludix, welke tevens de mogelijkheid hebben een nieuw filterelement te plaatsen. We hebben ook powerfilters voor Ludix, deze laten meer lucht door. Meer vragen over luchtfilters voor Ludix? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.

luchtfilter peugeot ludix schoonmaken

Het originele luhtfilter van de Ludix kan helaas niet uit elkaar waardoor het ook niet schoon te maken is. Omdat het dus niet uit elkaar kan is het aan te raden na ca 7000km een nieuw luchtfilter te plaatsen. De luchtfilterkasten die wij verkopen voor de Ludix kunnen wel uit elkaar en kunnen daarom in de toekomst schoongemaakt worden of er kan een nieuw filter-element in geplaatst worden.

Powerfilter voor Ludix? Aanrader als je een ander geluid wil!

Als je je Ludix opvoert of simpelweg een ander geluid wil, dan is een powerfilter een aanrader! Met een powerfilter krijgt je scooter een ander geluid en over het algemeen zorgt een powerfilter voor meer toevoer van verse lucht. Let wel op dat je niet zomaar een powerfilter kan plaatsen, je dient je scooter opnieuw af te stellen. Over het algemeen moet er bij de Ludix een grotere sproeier in. Enige indicatie is 6 a 10 maten groter. Controleer altijd goed je kleur van de bougie, als je sproeier te klein is krijg je snel een warmloper of zelfs een vastloper!