Ontsteking

10 Item(s)

Peugeot Ludix CDI en Ontsteking Onderdelen

Upgrade de ontsteking van je Peugeot Ludix naar een hoger niveau met onze hoogwaardige CDI en ontsteking gerelateerde onderdelen. Bij Peugeotludix.nl begrijpen we dat de juiste ontsteking essentieel is voor maximale prestaties en brandstofefficiëntie.

  • Verbeterde Ontstekingsprestaties:
    Onze CDI's zijn ontworpen om de ontstekingstijd te optimaliseren, wat resulteert in een verbeterde verbranding en krachtigere prestaties van je Peugeot Ludix. Maar we hebben natuurlijk ook standaard CDI's
  • Brandstofefficiëntie: Dankzij geavanceerde technologieën in onze ontstekingssystemen profiteer je van een efficiënter brandstofverbruik, waardoor je langer kunt rijden met elke tank.
  • Snel starten: Ervaar probleemloze start-ups, zelfs in koude omstandigheden. Onze ontstekingssystemen zorgen voor een betrouwbare ontsteking, ongeacht de weersomstandigheden.
  • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Onze ontsteking gerelateerde onderdelen zijn vervaardigd volgens de hoogste normen, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Geniet van een langere levensduur van je Ludix met onze hoogwaardige producten.

 

Ontdek Onze Uitgebreide Ludix onderdelen voor de ontsteking. Het ontstekingssysteem betreft verschillende onderdelen.

  • CDI units: Kies uit een assortiment CDI-eenheden die perfect passen bij de specificaties van je Peugeot Ludix. VEr zijn verschillende typen. Dit hangt af van het merk oliepomp (Dellorto of Kokusan). Controleer altijd de stekker die naar de CDI gaat.
  • Bobines: Optimaliseer de vonk in je ontstekingssysteem met onze hoogwaardige ontstekingsbobines. Verhoog de efficiëntie en prestaties van je Ludix. Een haperende bobine kan zorgen voor toename in brandstofverbruik of slecht starten van je Ludix.
  • Bougies: Ontdek ons assortiment bougies die zijn ontworpen voor maximale verbrandingsefficiëntie. Bij de Ludix komt eigenlijk maar één type bougie voor. Wij verkopen NGK bougies.
  • Ontsteking (stator): Upgrade naar een nieuwe ontstekingsmodule van MVT bijvoorbeeld. Hiermee kun je prestaties verbeteren van je Ludix. Uiteraard vind je hier ook standaard (originele) ontstekingen.