Uitlaatbegrenzer - Uitlaatprop - 40km (19x11.2mm)

€ 5,98

Beschikbaarheid: Op voorraad.

Universele uitlaatbegrenzer (uitlaatprop) om scooters en brommers af te voeren of te begrenzen. Afmetingen van de begrenzer: lengte 19mm, diameter 11,2mm

Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag

ludix onderdelen kopen klantenservice

Productinformatie

Deze 'uitlaatprop' kan universeel gebruikt worden bij vrijwel alle uitlaten en heeft als doel de uitlaat doorstroming te verminderen zodat de scooter minder snel gaat en dus 'begrensd' De prop is dan ook alleen maar bedoelt als begrenzer voor de uitlaat. Deze begrenzer is makkelijk en snel te monteren middels één laspunt in de bocht van de uitlaat (flens). Snel en voordelig je scooter afvoeren met een nieuwe prop, eenvoudige uitlaat begrenzer welke universeel te gebruiken is.

Als de conische bus is geplaatst in de bocht van de scooter uitlaat, zorgt het ervoor dat er minder uitlaat gassen tegelijk in de uitlaat terecht komen waardoor de scooter een stuk minder hard gaat. Goedgekeurde en originele uitlaten zijn standaard al voorzien van een prop als begrenzer, vaak zijn deze verwijderd om de scooter daarmee sneller te maken. Er zijn verschillende afmetingen leverbaar om op de juiste mate van begrenzing te komen en daarmee de gewenste of toegestane maximun snelheid te bereiken.

Afmetingen van de uitlaat begrenzer zijn: lengte 19mm, diameter 11,2mm
Indicatie snelheid: 40 km/h (LET OP! Dit is een indicatie! Omdat een 2-takt uitlaat met pulsen werkt is vooraf niet precies aan te geven welke snelheid er behaald zal worden, dit is altijd een kwestie van testen!)

Deze uitlaat begrenzer(uitlaatbus) is voordelig en effectief voor het afvoeren van je scooter om daarmee boetes te voorkomen of voor een (her)keuring bij de RDW.
Wij raden aan om ook de varioring terug te plaatsen, indien de scooter nog te snel gaat na het plaatsen van de uitlaatbegrenzer.

Meer informatie over het begrenzen of afvoeren van je scooter? klik hier

Beoordelingen & Reviews

Wees de eerste! Review dit product