Cilinders

14 Item(s)

 • Cilinder - 50cc Standaard - Luchtgekoeld

  Imitatie cilinder van goede kwaliteit voor Peugeot Ludix. We hebben door de jaren heen verschillende merken gevoerd, maar dit is toch wel de beste. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding!
  Deze cilinder is uitermate geschikt ter vervanging van de (dure) originele cilinder. De cilinderkit heeft een goede kwaliteit en een lage prijs, wat wil je nog meer.

  € 29,90
 • Cilinder - 50cc Snel - Naraku
  50 sel cilinder voor Peugeot Ludix. Deze cilinder is uitermate geschikt ter vervanging van de (dure) originele cilinder en loopt net even mooier. De cilinderkit heeft een goede kwaliteit en word compleet geleverd met zuiger en pakkingen.
  € 59,90
 • Cilinder - 50cc Standaard - Watergekoeld
  50cc cilinder voor Peugeot Ludix Blaster, watergekoeld (LC)
  € 42,95
 • Cilinderkop Peugeot Ludix - AC
  Standaard cilinderkop (50cc) voor Peugeot Ludix, luchtgekoeld. Past ook op alle andere scooters van Peugeot met een horizontale motor, zoals de New-Vivacity en Speedfight 3.
  € 19,98
 • Cilinderkop Peugeot Ludix LC
  50cc cilinderkop voor Ludix, watergekoeld.
  € 27,98
 • Cilinder - 70cc - Polini - Ludix LC
  Ludix Cilinder van Polini, 70cc cilinderkit voor Peugeot Ludix scooters met waterkoeling(LC). Polni 142.0156
  € 267,98
 • Cilinder - 70cc - Polini - Ludix AC
  Ludix Cilinder van Polini, 70cc cilinderkit voor Peugeot Ludix scooters met luchtkoeling (AC). Polni 142.0153
  € 214,98
 • Cilinder - 70cc - Malossi MHR Replica - Ludix AC
  Malossi 70 cc cilinderkit voor Ludix AC. Extra trekkracht met deze Malossi cilinder voor Ludix Elegance, Ludix one, Ludix Trend en Ludix snake
  € 269,90
 • Cilinder - 70cc - Malossi MHR - Ludix LC

  Malossi 70 cc cilinderkit voor Ludix LC. Extra trekkracht met deze Malossi cilinder voor Ludix Blaster. Niet de Malossi cilinder die je zoekt? Zie dan de link naar onze andere webshop voor nog meer Malossi cilinders.

  € 298,98
 • Cilinder - 50cc - Polini - Ludix LC
  Polini cilinder voor Ludix, waterkoeling 50cc. Hoge kwaliteit cilinder en slijtvaste zuiger van Polini.
  € 256,98
 • Cilinder - 50cc - Polini - Ludix AC
  Polini cilinder voor Ludix, luchtkoeling 50cc. Hoge kwaliteit cilinder en slijtvaste zuiger van Polini.
  € 205,98
 • Cilinder - 50cc - Bidalot - Aluminium
  Cilinder voor Peugeot Ludix van Aluminium, 50cc Bidalot cilinderkit
  € 205,98
 • Zuiger Peugeot Ludix 50cc - Maat A/B
  Origineel model zuiger voor alle uitvoeringen van de Ludix, 50cc standaard cilinder. Geschikt voor Ludix snor (25km/h) en brom (45 km/h)
  € 13,95
 • Zuiger Peugeot Ludix 50cc - Maat C/D
  Origineel model zuiger, overmaat C/D (diameter 39,90mm) voor alle uitvoeringen van de Ludix, 50cc standaard cilinder. Geschikt voor Ludix snor (25km/h) en brom (45 km/h)
  € 13,95

Op zoek naar een Cilinder voor je Ludix?

Wij hebben cilinders van verschillende merken als Polini, Malossi en Airsal maar ook originele cilinders voor alle Ludix brommers en snorfietsen. Zo hebben we bijvoorbeeld Standaard Ludix cilinders en snelle cilinders voor Ludix One, Ludix Snake en Ludix Blaster. Ook hebben we 70cc cilinders voor Ludix. Via onze online Ludix shop koop je de juiste cilinder voor jou Ludix . De cilinder is een belangrijk onderdeel als het gaat om trekkracht en snelheid van de Ludix.

Peugeot Ludix opvoeren?

Wil je Ludix opvoeren dan is een andere cilinder een goede uitkomst. Een 50 snel cilinder is iets sneller dan de originele cilinder. Een 70cc cilinder heeft een grotere inhoud en kan daarom makkelijk meer vermogen produceren. Als je een 70cc op je Ludix wil zetten is het een echte aanrader een grotere carburateur te plaatsen. Peugeotludix.nl levert een uitstekende service en is in staat een Ludix cilinder bij jou thuis te leveren in slechts enkele dagen. Omdat wij de meeste Ludix onderdelen op voorraad hebben kunnen we een snelle levertijd waarborgen. Wil je bij ons een cilinder voor je Ludix kopen of zoek je andere Ludix onderdelen? Neem dan contact op met onze klantenservice per telefoon of e-mail, wij helpen je graag. p.s. zoek je een cilinder voor een andere scooter? Kijk dan even bij Allesvoorscooters.nl