Uitlaat Leovince Gp Ludix Ac 7499

Regular Price: € 199,98

Special Price € 169,98

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Leovince GP Peugeot Ludix 7499
Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag

ludix onderdelen kopen klantenservice

Productinformatie

Dé Leovince GP voor Peugeot Ludix AC. Leovince 7499

Van evolutie naar revolutie. Dit is de strategie waarvoor LeoVince gekozen bij het produceren van speciale uitlaten die gehomologeerd zijn voor de 2-takt motor.


Deze serie uitlaten zijn geproduceerd onder de naam "Scoot Hand Made GP system". Een product dat is ontwikkeld dankzij de MotoGP ervaring en het biedt een aantal innovatieve vernieuwingen op het gebied van technologie en design.

De uitlaat is gemaakt van AISI 304 roestvrij staal. Dit type staal is zowel bestand tegen mechanische en thermische verwering en atmosferische aanslag. Dit is de eerste keer dat dit toegepast wordt op een uitlaat van dit kaliber.

Het lichaam bestaat uit een serie van losse segmenten (variërend van 8 tot 9, dit hangt af van het model) die professioneel zijn gelast, waardoor de uitlaat een helder sportief uiterlijk krijgt. 

De bevestigingsbeugels zijn ook gemaakt van dit onverwoestbare AISI 304 roestvrije staal.

Onder het aantrekkelijke uiterlijk van de GP gaat een structureel 2-takt systeem schuil. De eerste 3/4 van de lengte bestaat het systeem uit een conic-counterconical binnenste. Het laatste gedeelte van de uitlaat bestaat uit een kamer die geisoleerd is met een geluidsisolerend materiaal, hierna volgt de demper.

Het resultaat is een verbeterde prestatie, binnen de legale grenzen, en een beschaafd geluid dat persoonlijk aan te passen is. 

Beoordelingen & Reviews

Wees de eerste! Review dit product