Remolie Peugeot Ludix - Eurol - 250 ml

€ 3,98

Beschikbaarheid: Op voorraad.

Kwalitatief hoogwaardige remolie voor Ludix en andere scooters of brommers. De Eurol scooter remolie heeft een lage prijs en wordt geleverd in handige schenkflacon. Deze remvloeistof is DOT4 en geschikt voor vrijwel alle scooters.
Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag

ludix onderdelen kopen klantenservice

Productinformatie

Dot 4 remolie voor Peugeot Ludix (alle uitvoeringen) maar uiteraard ook te gebruiken voor andere scooters / brommers.

Eurol® Scooter Remvloeistof is een kwalitatief hoogwaardig medium dat speciaal ontwikkeld is voor hydraulische remsystemen van scooters maar ook voor auto's, vrachtwagens, brommers, heftrucks en motoren, etc. in zowel trommel- als schijfremmen (met en zonder ABS/ASR).

Eurol® Remvloeistof biedt maximale bescherming tegen roest en optimale acceptatie en overdracht van warmte. Het heeft geen invloed op seals, metalen of legeringen. Door het smerend verrmogen van deze remvloeistoffen wordt slijtage tot een minimum beperkt. Eurol® scooter remolie is stabiel en veroorzaakt geen afzettingen. Door de lage viscositeit bij lage temperaturen doet het nog uitstekend dienst bij winterse omstandigheden.

Eurol® Remvloeistof bezit een hoog 'nat kookpunt' waardoor dampvorming bij intensief remmen bij de scooter wordt voorkomen. De veiligheid en bedrijfszekerheid van het remsysteem worden hierdoor aanzienlijk groter. Het is echter van het grootste belang de remvloeistof tijdig te verversen dan wel te controleren; iedere remvloeistof absorbeert water, hetgeen na verloop van tijd tot kwaliteitsverlies lijdt.

 

Beoordelingen & Reviews

Wees de eerste! Review dit product